Over ons

OVER ONS


Al meer dan 25 jaar zet Stefan Jacobs van I&E Projects zijn vakmanschap in om de mooiste projecten te realiseren.

Bij I&E Projects houdt hij zich dagelijks bezig met het realiseren en begeleiden van een diversiteit aan projecten én het ondersteunen van bedrijven welke opereren op de interieurbouwmarkt.

Jarenlange ervaring met enorme passie voor het vak en alles wat daarbij komt kijken leidt tot een geweldig resultaat waarbij de klant steeds centraal staat.

Waar kunt u voor terecht bij I&E Projects? Onderstaand, in willekeurige volgorde, een greep uit onze werkzaamheden;


- Realisatie van uw gehele project in samenwerking met diverse partners
- Projectbegeleiding van uw project
- Ondersteuning van interieurbouwbedrijven op kantoor, I&E Projects is zeer breed inzetbaar,
  hetzij eenmalig, op projectbasis of voor langere tijd
- Vervaardigen van interieurbouw-werktekeningen en voorbereiden van interieurprojecten
- Interim werkzaamheden interieurbouw gerelateerd, denk hierbij aan calculatiewerk,     

  tekenwerk, werkvoorbereiding, CNC programmeerwerk, etc.. Dit alles voor u uitgevoerd als   

  tijdelijke vervanging voor bijvoorbeeld langdurig zieke werknemers of als structureel

  verlengstuk voor uw onderneming waardoor u professioneel naar buiten kunt treden!
- Tekenwerk voor (interieur)architecten

Onze werkwijze is steeds gericht op de wens van de opdrachtgever, wij adviseren en met onze jarenlange ervaring geven wij onze expertise door welke leidt tot de realisatie van de mooiste projecten!

Dit alles kunnen we niet zonder onze partners welke we zorgvuldig gekozen hebben en waarmee we vaak al jarenlang samenwerken. 

Bij nieuwe klanten voeren we vaak eerst een oriënterend gesprek. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en vertellen we meer over onze werkwijze. Het oriënterende gesprek is uiteraard kosteloos en vrijblijvend.

Vooraf wordt desgewenst een offerte opgesteld welke duidelijk weergeeft wat de opdrachtgever van ons kan verwachten. Voor projecten welke op basis van regie worden uitgevoerd geldt dat I&E Projects de gemaakte uren e.d. uiterst nauwkeurig bijhoudt, de opdrachtgever heeft hierin desgewenst op elk moment inzicht.

Heeft u andere wensen of projecten, neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag verder in een persoonlijk gesprek!
SPECIALTEIT CAFETARIA'S


Vele jaren is Stefan Jacobs dus al actief in het interieurbouwvak, in de loop der jaren heeft hij zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van cafetaria's. 

Of het nu gaat om het uitvoeren van een kleine aanpassing, een 3D ontwerp of het compleet verbouwen van een cafetaria, u bent daarvoor bij I&E Projects aan het juiste adres!


Werkwijze
De werkwijze bij de realisatie van een cafetaria is natuurlijk sterk afhankelijk van de omvang van de uit te voeren werkzaamheden. We bekijken de werkwijze dan ook van project tot project om steeds voor de beste optie te kiezen, deze wordt ten allen tijde samen met u bepaald.

Partners
De jarenlange ervaring van ons én niet te vergeten onze partners leidt altijd tot de mooiste en beste resultaten waarbij de wens van de klant uiteraard centraal staat.
Ontzorgen is daarbij natuurlijk belangrijk, onze partners helpen ons daarbij en daar zijn we ze erg dankbaar voor.


Onze partners zijn dus erg belangrijk voor ons, denk bij onze partners aan de interieurbouwer, aannemer, schilder, meubelleverancier, w-installateur, e-installateur, plafonneur, tegelzetter, etc. We werken zoveel mogelijk met vaste partners welke elkaar ook kennen en daardoor

altijd goed samenwerken met elkaar om zo de doorlooptijd van een project zo efficiënt mogelijk te maken.


Planning
Voor de meeste projecten stellen wij een projectplanning op welke gedetailleerd wordt besproken met onze partners waarna deze wordt doorgenomen met de opdrachtgever.
We vinden het erg belangrijk dat de voorgestelde planning ook gerealiseerd wordt, tenslotte moet uw cafetaria na de verbouwing op de gewenste datum weer worden geopend!

In ons bestaan is overigens elke planning nog nagekomen, daar zijn we erg trots op!!!


Gerealiseerde projecten

In de loop der jaren hebben wij vele projecten mogen realiseren, sommige daarvan plaatsen we op deze website, op de pagina projecten kunt u deze bekijken!


Alleen cafetaria's?

Zeker niet! Uiteraard kunt u bij I&E Projects ook terecht voor het uitvoeren van andere projecten, graag zelfs, met onze passie en vakkennis bedenken we de mooiste inrichting samen met u!
Geïnteresseerd?
Hebben wij uw interesse gewekt en kunnen we iets voor u betekenen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina op deze website, we zijn ook bereikbaar op telefoonnummer 0031 (0)6 - 14 32 98 97 of per mail: info@ieneprojects.nl.